It appears you have not yet Signed Up with our community. To Sign Up for free, please click here....



Urology Message Board
Post New Thread   Closed Thread
LinkBack Thread Tools
Old 05-18-2011, 07:28 AM   #1
Newbie
(female)
 
Join Date: May 2011
Location: dog
Posts: 3
needhelp10 HB User
Blood in Urine, Not UTI, Ultrasound normal, cystoscopy good

I have had blood in my urine for about 5 months. No UTI was detected. I've been on antibiotics, they haven't worked. My ultrasound came back completely normal (no stones, masses, cysts) kidneys and bladder. Cystoscopy looked great. I'm wondering what the next step is, if the CT scan can really show more than the Ultrasound and what in the world might still be wrong with me.

 
Old 05-22-2011, 02:52 PM   #2
Junior Member
(male)
 
Join Date: May 2011
Location: Boca Raton, USA
Posts: 13
mainpain HB User
Re: Blood in Urine, Not UTI, Ultrasound normal, cystoscopy good

Quote:
Originally Posted by needhelp10 View Post
I have had blood in my urine for about 5 months. No UTI was detected. I've been on antibiotics, they haven't worked. My ultrasound came back completely normal (no stones, masses, cysts) kidneys and bladder. Cystoscopy looked great. I'm wondering what the next step is, if the CT scan can really show more than the Ultrasound and what in the world might still be wrong with me.
Don't freak out about it. I've had the same thing for over 2 years now, minute traces of blood in my urine but everything else is fine. If you drink coffee (decaf or regular), stop or severly limit it. Drink Cranberry Juice and plenty of water. If you are like me I did not drink enough water.
I even went out and bought Cranberry Juice pills (1680 mg) in Walgreens and now I drink at least a quart of water a day, sometimes more. Something is irritaing you bladder or urethra. Change your diet (liquid and solid), abstain or limite any spicy foods, eliminate completely the caffeine and drink gallons of water... There is a urine test that they can send out to check for cancer cells, my came back fine. It seems that I'm just not hydrating myself correctly...

Last edited by mainpain; 05-22-2011 at 02:56 PM. Reason: Grammer

 
Sponsors Lightbulb
   
Closed Thread

Tags
bladder, blood, pain, urine



Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Join Our Newsletter

Stay healthy through tips curated by our health experts.

Whoops,

There was a problem adding your email Try again

Thank You

Your email has been added








TOP THANKED CONTRIBUTORS



bhp02 (12), ladybud (9), Millard (8), Mojo88 (6), albedo1 (6), LENNYI (5), Bob652 (4), dreamer54 (3), jasno999 (3), Jinny Jean (3)

Site Wide Totals

teteri66 (1166), MSJayhawk (1000), Apollo123 (898), Titchou (833), janewhite1 (823), Gabriel (758), ladybud (747), sammy64 (668), midwest1 (665), BlueSkies14 (610)



All times are GMT -7. The time now is 10:25 AM.



Site owned and operated by HealthBoards.comô
Terms of Use © 1998-2014 HealthBoards.comô All rights reserved.
Do not copy or redistribute in any form!