It appears you have not yet Signed Up with our community. To Sign Up for free, please click here....



Women's Health Message Board
Post New Thread   Closed Thread
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 03-25-2013, 02:29 AM   #1
Senior Member
(female)
 
Join Date: Jan 2001
Location: Leicestershire, UK
Posts: 146
zarla HB User
infection maybe?

Hi,
Just had a pap/smear test 5 days ago, some bleeding & then a little pain.but all went away by hours after.
Now,3 more days on,I have what feels like a bladder infection, but can it be related to the test?
Its not excruciating, & maybe I'll see how it goes today & seek help tomorrow if no better.
Any one else have problems after a smear? Any thing I could try?
Thankyou
:-\

 
Sponsors Lightbulb
   
Old 03-27-2013, 08:14 PM   #2
Senior Member
(female)
 
Join Date: Jan 2001
Location: Leicestershire, UK
Posts: 146
zarla HB User
Re: infection maybe?

Where have my replies gone...healthboards is messing with me!

 
Closed Thread




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Sign Up Today!

Ask our community of thousands of members your health questions, and learn from others experiences. Join the conversation!

I want my free account

All times are GMT -7. The time now is 09:28 AM.



Site owned and operated by HealthBoards.comô
Terms of Use © 1998-2015 HealthBoards.comô All rights reserved.
Do not copy or redistribute in any form!